Szórakozás

Michelle Obama Valentin-napi jó tanácsai

Az amerikai first lady szerint a rengeteg közös nevetés, a derűs hangulat sok nehézségen átsegítheti a párokat.

Mint Michelle Obama elárulta: otthon nem veszik túl komolyan magukat, és házasságukban nagy összetartó erő a közös nevetés.

“Megtaláljuk a módját, hogy együtt mulathassunk, persze ezek főleg privát, személyes dolgok. De mosolyra fakasztjuk egymást, és ez jó” – mesélte Obama asszony egy újságíróknak adott fehér házi fogadáson.

Az is sokat számít – említette a minap a Live! With Regis and Kelly című reggeli tévéműsorban -, hogy férje nagyon “romantikus”. “Emlékszik a dátumokra, születésnapokra. Sohasem feledkezik meg semmiről, még akkor sem, amikor azt gondolom, hogy elfelejtette” – mondta a first lady.

Házasságuk 19 éve alatt – férje komoly politikai ambíciói és elnökké választása dacára – sikerült életben tartani kapcsolatuk “romantikáját” még a Fehér Házban is – hangsúlyozta.

A Valentin-napi ajándékokkal kapcsolatban elárulta, hogy férje sohasem nyúlhat mellé, ha ékszerrel lepi meg. Tavaly egyébként az Obama házaspár a Camp David-i elnöki rezidencián töltötte a szerelmesek napját, 2009-ben pedig – az elnök beiktatása utáni első Valentin-napon – hazautaztak Chicagóba, ahol kettesben vacsoráztak a Table 52 hagyományos déli étteremben.

Idén nem terveznek különösebb felhajtást – mondta Obama asszony. Kissé belefáradtak a folyamatos ünneplésbe – magyarázta -, ugyanis január 17-én az ő születésnapját tartották, amit alig pár héttel előzött meg a karácsony.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik