Szórakozás

Klausmann Viktor újabb esélyt kapott

Hajdú Péter kérésére az asszony hajlandó együtt tölteni hűtlen férjével a Bálint-napot.

Klausmann Viktor és felesége már túl van válóperük első tárgyalásán, de a televíziós a Frizbi vasárnap esti adásában bevallotta: még mindig szereti Anikót.

A televíziós jelenleg egyedül él a közös családi házban, miután az asszony megelégelte férje nőügyeit, és kislányukkal, Tamarával Gyöngyösre költözött.

Klausmann Hajdú Péter műsorában telefonon hívta fel megcsalt kedvesét, hogy megbékítse Anikót, és újra felmelegítsék kapcsolatukat.

Az asszony azonban elmondta, nem tud már hinni a férfinak, számtalanszor hallotta már, hogy szereti, de jól tudja, rajta kívül még jó pár nőnek mondta ugyanezt. Ennek ellenére ad egy újabb esélyt a televíziósnak, hogy bizonyítson, és annak sem látja akadályát, hogy együtt töltsék a Valentin-napot.

Klausmann a műsorban bevallotta, akadtak depressziós, pontosabban magányos éjszakái, amikor egyedül volt a nagy házban, de azt mondja, még semmi sincs elveszve, hiszen bár a válóper első tárgyalásán már túl vannak, ő többször is elmondta, hogy szereti feleségét.

Először tavaly szeptemberben robbant a bomba: Klausmann Viktort elhagyta felesége kislányukkal együtt, ugyanis az asszony szerint férje megcsalta őt. Ráadásul a vádak szerint közös hálószobájukba vitte szeretőit, és a nő barátnőjével is összeszűrte a levet. A műsorvezető akkor úgy nyilatkozott, egy-két félrelépés szerinte még belefér, és mivel feleségével jól ismerték egymást, tulajdonképpen számítani lehetett arra, hogy egyszer majd más ágyában keresi a boldogságot.

AJÁNLOTT LINKEK:

Klausmann Viktor felesége megmondta a magáét (STOP)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik