Szórakozás

Jennifer Aniston valóságshow-hős lesz?

Az egykori Jóbarátok-rajongók egyik álma válna valóra azzal, ha bepillantást nyerhetnének Rachel valódi életébe.

Jennifer Anistont ugyanis felkereste a The Hills és a Jersey Shore című reality alkotógárdája, hogy róla is valóságműsort készítsenek. A Jóbarátok sztárja még nem mondott igent az ajánlatra, de a hírek szerint fontolóra vette.

A gyönyörű színésznő, aki olyan szívtiprókkal járt együtt válása óta, mint Vince Vaughn, John Mayer és Paul Sculfor, az MTV korábbi programigazgatója kereste meg az ajánlattal.

„Jen egy nagyon titokzatos sztár, mindenki tudni akarja, hogy milyen ember ő valójában. A nézők ölnének azért, hogy megtudják, hogyan telnek a napjai, mit eszik, és kivel tölti az idejét. Nagyon szeretnének vele dolgozni a készítők, de nem biztosak benne, hogy vállalja” – mondta egy informátor, aki azt is tudni véli, hogy Jen komolyan elgondolkodott az ajánlaton, de csak és kizárólag akkor, ha a sorozat olyannak mutatja be őt, amilyennek ő akarja.

„Valljuk be, a karriere nem úgy megy, ahogy azt sokan hitték, de amihez ezek a készítők hozzáérnek, az arannyá válik. Csak azon múlik az egész, hogy jó műsort hozzanak össze, amiben nem csinálnak bolondot belőle” – nyilatkozta az informátor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik