Élet-Stílus

Jessica Simpson milliárdokat keres a divattal

Saját ruháiból gazdagodott meg a szőkeség.

A texasi Jessica Simpson főállásban énekesnő, mégis sokszor lő mellé saját stílusával, ennek ellenére ő az egyik divatkirálynő! Az idei bevételei, amelyek a saját gyártású árucikkek forgalmából származnak, a becslések szerint legalább 750 millió dollárt, azaz 157 milliárd forintot hoznak a konyhájára. Őrület!

Az énekesnő már 3 éve forgalmaz saját nevével fémjelzett női ruhákat, cipőket, táskákat, szépészeti termékeket, órákat és ékszereket Amerika hatszázötven üzletében. S hogy mi lehet a sikerének a titka? A szakember szerint az, hogy Jessica sem tökéletes. “A tizenöt, tizenhat évesek, de a negyvenesek is szeretik őt. Néha vannak ballépései, ezért mindenki könnyen tud azonosulni vele” – magyarázta az énekesnő farmertermékeiért felelős cég egyik képviselője, Jack Gross.

Simpson kisasszonynak pedig esze ágában nincs behúzni a féket. Jövőre már szeretné átlépni a mágikus egymilliárdos bevételi határt, természetesen mindezt dollárban kifejezve. Őszre ezért a tervei szerint a kínálatát is alaposan kibővíti. “A szabadidő-kollekciómban tükröződik majd az is, ahogyan az én stílusom változott az évek során, ahogy a kényelmes, nőies viselet és a csábosság összefonódnak.” – nyilatkozta Texas leghíresebb szőkéje, akinek a termékeit a saját honlapján is meg lehet rendelni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Weboldalán árulja a portékát

Ajánlott videó

Olvasói sztorik