Szórakozás

Egyre kevésbé bírnak magukkal a villalakók

Mint egy nagy pókháló, úgy néz ki a bonyolult szerelmi sokszög a luxusbörtönben.

Eljött a pillanat, amikor a villalakók már egy erőtlen “helló” hallatán is beleszeretnek a másikba, és képesek ugyanerre két nap múlva egy harmadik valakivel. Vajon tényleg a bezártság az oka, hogy egymás karjaiban keresnek vigasztalást? A Fókusz megpróbálta kibogozni a szálakat.

Szerelemről kint már szó sem volt, legalábbis Leonidász és Zsuzsi között, csak a Villában lángoltak az érzelmek. Kikerülve a kamerák kereszttüzéből még egy ideig tartották egymással a kapcsolatot, de azóta már szakították, és úgy döntöttek, inkább külön utakon folytatják.

Gigi és Jerzy is egy pár, legalábbis még papás-mamásat játszanak, és terveik szerint a kinti életben is folytatnák románcukat. Éva tetszett Alekosznak, aki csókolózott Szandikával, majd tette a szépet Anikónak, aki először Bécibe volt szerelmes, majd rajongott Király L. Norbiért, végül beleszeretett Olivérbe, aki mellesleg Szandikának is nagyon tetszik.

A szerelem karnyújtásnyira van tőlük, ahogy bárki mástól. Egy pszichológiai elmélet szerint, bárki megtalálhatja párját 100 méteres körzetben, ha sok időt tölt vele.

Anikó édesanyja aggódik lányáért, úgy látja, hogy ezek a felfokozott érzelmek teljesen kikészítik őt, és már maga sem tudja, hogy mit akar. Laci szerint barátja, Olivér csak azért ingott meg, mert a bezártságban szeretethiánya van.

A Villában töltött idő mindent és mindenkit megszépíthet, annyira, hogy aztán bárki bárkibe beleszerethet, és nagyon valószínű, hogy a szerelmi háló szövésének még korán sincs vége.

AJÁNLOTT LINKEK:

Egyre szövevényesebb a VV szerelmi háló (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik