Szórakozás

Bakács Tibor: tudom, hogy hibáztam

Az újságírónak az fáj a legjobban, hogy rengeteg ember csalódott benne – olyanok, akik eddig kedvelték.
Kapcsolódó cikkek

Mint arról korábban beszámoltunk, Bakács Tibor szókimondó kritikus rendkívül kínos helyzetbe került. Egy ellopott rúd szalámival bukott le, melyet hirtelen nagyon megkívánt, de pénze nem volt rá, ezért a kabátja alatt akart kisétálni vele. A hipermarket biztonsági őrei azonban rajtakapták, ő pedig mindent bevallott, sőt az Aktív kamerái előtt még beszélni is hajlandó volt az esetről.

A Megasztár első két szériájában zsűritagként híressé vált újságíró töredelmesen bevallotta, nem volt pénze, ezért lopott. A vonalkódot azonban elfelejtette leszedni a szalámiról, az pedig távozáskor beriasztott. A biztonsági őrök egy külön helységbe vitték, ahol kihallgatták.

Bakács elárulta, olyan kevés pénzt keres, hogy szinte még élelmiszerre sem futja belőle. Az újságíró tudja, hogy hibázott, és szégyelli, hogy ilyen pitiáner dolgon veszítette el a renoméját.

Bakács Tibor azt mondja, hogy a szalámilopásért járó pénzbírság, vagy akár a letöltendő szabadságvesztés sem akkora büntetés a számára, mint az, hogy rengeteg ember csalódott benne – olyanok, akik eddig kedvelték.

A Klubrádió a péntek éjjeli lopás után úgy döntött, legalább egy hónapig szünetelteti a kritikus műsorát. Közleményükben úgy fogalmaztak: Bakács Tibor minden bizonnyal tudja, hogy az, “amit elkövetett sokkal nagyobb hiba, mint amekkora bűn. Megsértette azokat is, akik lelkes hívei, hűséges hallgatói voltak a Klubrádióban, megsértette a Klubrádiót is”.

AJÁNLOTT LINKEK:

Tisztelői csalódása a legnagyobb büntetés a szalámit lopó Bakács számára (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik