Szórakozás

Saját tehetségkutatóval próbálkoznak a Vastag testvérek

Az X-Faktor énekesei segítenek majd érvényesülni a sztárjelölteknek.

Még csak pár hónapja, hogy Csaba és Tamás először debütáltak énekesként, és egy ország ismerte meg a nevüket, ők máris helyet cserélnének egykori mentoraikkal, hogy fiatal tehetségeknek segítsenek érvényesülni az amúgy is telített piacon.

A testvérpár létrehozott egy internetes weboldalt, ahová azok jelentkezését várják, akik meg akarják mutatni magukat a világnak – írja a Velvet hírblogja. Természetesen nemcsak a dalos pacsirtáknak áll a zászló, egyéb produkciókban is megmérethetik magukat a sztárjelöltek, így például modellkedhetnek, színészkedhetnek, költhetnek, festhetnek, vagy akár zsonglőrködhetnek is.

Csaba elárulta, öccse, Balázs ötlete volt az internetes tehetségkutató létrehozása, ők pedig örömmel álltak a kezdeményezés mellé, ugyanis azt szeretnék, ha mindenki megmutathatná, miben jobb, mint mások, úgy, ahogy erre nekik is lehetőségük volt az X-Faktorban.

A tehetségkutató győztese megígérte, figyelemmel kísérik majd a honlapra felkerülő műveket, és testvérével minden segítséget megadnak, hogy az igazi talentumok érvényesülni tudjanak.

AJÁNLOTT LINKEK:

Tehetségkutatót indítottak a Vastag testvérek (Velvet)
Sztárvagyok – internetes tehetségkutató

Ajánlott videó

Olvasói sztorik