Szórakozás

Titkaikról meséltek a Vastag testvérek

A fiúk az RTL Klub Reggelijében kezdték a napot, ahol fura szokásaik mellett a vitáikról, sőt, a Tomira váró műtétről is beszéltek.

Mióta feltűntek az X-Faktorban, egy perc szabadidejük sincs, egyik fellépésről rohannak a másikra. De azt mondják, nem bánják, hiszen mindig is erre vágytak, és csodás érzés nap mint nap a rajongók szeretetével szembesülni.

A Vastag fiúk gyerekkoruk óta nagyon jó kapcsolatot ápolnak, és bár a korkülönbségből adódóan csak ritkán látták egymást, hiszen Csaba már egész fiatalon Budapestre költözött, míg Tamás Veszprémben tanult, mindig szakítottak időt egymásra.

Mióta mindketten a fővárosban élnek, rengeteget tanultak egymástól, igaz, a rendrakás és a takarítás még mindig nem az erősségük. Csabi és Tomi is jelenleg párkapcsolatban él, de a lányokon soha nem vesztek össze, ugyanis más típusú hölgyek dobogtatják meg a szívüket.

A fiatalabb Vastag fivér a műsorban elárulta, várhatóan a tavasz elején megszabadul a mellkasába helyezett vaspánttól, amit már nagyon vár, többek között azért, mert a rengeteg koncert és fellépés után végre kipihenheti magát.

AJÁNLOTT LINKEK:

Meg kell műteni az X-Faktor sztárját (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik