Szórakozás

Gisele Bündchen szerint minden naptej méreg

A szupermodell elég rendesen felhúzta a bőrrák specialistákat, amikor kijelentette, sosem kenne magára naptejet.

Bündchen döntését a kereskedelmi forgalomban kapható naptejek minőségével, pontosabban pedig a bennük található kemikáliákkal magyarázta. „Sosem kennék magamra ilyen szemetet, egyáltalán nem használok szintetikus dolgokat” – nyilatkozta a modell, aki saját bevallása szerint egyszerűen nem megy reggel 8 után napra – és ezt a védekezési módot ajánlja mindenkinek.

A brazil szépség kijelentése komolyan felhergelte hazája orvos-közösségét, a brazil nemzeti rákkutató központ vezető bőrgyógyásza például kijelentette, a naptejeknél sokkal mérgezőbb lehet a tudatlan celebek fecsegése egy olyan témában, amihez nem értenek. „A naptejek egyáltalán nem mérgezőek, ha azonban egy közszereplő ennek az ellenkezőjét állítja, akkor azzal csak összezavarja az embereket” – nyilatkozta Dr. Dolival Loao.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a brazil modell felháborodást kelt ellentmondásos nézeteivel: Benjamin fia születése után például kijelentette, a kismamák csak azért híznak meg a terhesség alatt, mert minden szemetet összeesznek. És ha ezek után maradt volna még kismama, akit nem haragított magára, később egy interjú során meggyőződéssel vallotta, hogy a szoptatást világszerte törvényileg kellene előírni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Gisele felhergelte a rákkutatókat, amikor kijelentette, a naptej méreg – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik