Élet-Stílus

Gisele Bündchen – 2010 legszexibb modellfotói

A világ egyik legnépszerűbb férfimagazinja, a DT kissé levetkőztette a szupermodellt.

Aki lapozta már, az tudja, hogy ez a magazin nem a női bájaikat mutogató, mezítelen hölgyek képeivel van tele, hanem az ízlésesen tálalt, művészi fotográfiákkal. Heidi Klum, Megan Fox és Adriana Lima után most ez év októberében Gisele Bündchen kapott felkérést egy igényes fotósorozat elkészítésére. Brazília legismertebb modellje sem tudott ellenállni a csábításnak, és örömmel vállalta a megtisztelő feladatot.

Amellett, hogy a fotósorozat ezúttal is kétségtelenül igényes lett, a fantasztikus stylistmunkának köszönhetően divatanyagnak sem utolsó. Bőrbikini, lakkcsizma, neccharisnya, melltartó láncokból, autógumik a kézben, dögcédula a nyakban – így láthatjuk a törékeny modellt kicsit vadabb, összekoszolt külsővel.

Gisele korábban már szerepel a DT-ben. Jó néhány pikáns fotónak örvendhettek a férfi olvasók, de most a vadócforma dacára vagy talán javára vonzóbb, és mellesleg a hölgy karcsúbb, mint valaha! A képeket elnézve szinte hihetetlen, hogy nemrég adott életet első gyermekének.

Bár a belső oldalak sem elhanyagolhatóak, de a győztes kép minden értelemben a címlapfotó, amelyen Gisele rojtköpenyes, piros harisnyakötős, szemtakarós amazonként vagy még inkább képregénybe illő, szexi főgonoszként pózol.

Az eredmény 2010 legvadabb, de mindenekelőtt legszexibb képei, melyek idén modellről készültek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik