Szórakozás

Sarka Kata: nem éheztetem a kisfiamat

Hajdú Péter felesége határozottan cáfolta, hogy diétára fogta volna féléves gyermekét.

Sarka Kata nem szeretné, ha kisfia felnőtt korában túlsúllyal küzdene, ezért már most kínosan ügyel arra, hogy mennyi tápszerrel csillapítja Dávidka étvágyát – írta hétfői számában a Bors című napilap. A Hajdú család felháborodott az ízléstelen cikken, azt mondják, hogy ebből egy szó sem igaz.

Hajdú Kata a TV2 Mokkájának vendége volt kedd reggel, ahol elmondta, csupán egyetlen dolog igaz a napilapban megjelent cikkből, mégpedig az, hogy kisfia valóban bármennyit képes lenne magába falatozni a tápszerből, ha nem vennék el előle a tálat. A védőnő és az orvos azonban azt tanácsolta a szülőknek, hogy két és fél deciliternél több tápszert ne adjanak egy étkezésre a kis Dávidnak.

Hajdú neje határozottan cáfolta, hogy napi rendszerességgel, megszállott módon mérné gyermeke súlyát és felháborítónak tartja, hogy ennyi képtelenség megjelenhetett egy lapban, rossz fényt vetve rá, mint kismamára, aki éhezteti kisfiát.

Kata ennek ellenére nem haragszik az újságíróra, és azt mondja, nem perli be a lapot, de azt eldöntötte, mostantól kezdve sem magánéletéről, sem gyermekeiről nem hajlandó nyilatkozni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Diétára fogják Hajdú Dávidkát? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik