Szórakozás

Sarka Kata megválik hatalmas melleitől

Hajdú Péter felesége kényelmetlenül érzi magát a bőrében nagyra nőtt keblei miatt.

Kata bombaformában van. Anyaként és feleségként is kiteljesedett. Három hónap alatt 24 kilótól sikerült megszabadulnia, ugyanis második terhessége alatt 28 kilót szedett magára. A kis Dávid megérkezésével nemcsak a zsírpárnák, keblei is hatalmasra nőttek, ezért úgy döntött, kés alá fekszik – írja pénteki számában a Bors című napilap.

A csinos kismama a lapnak elárulta, a szoptatás után nagyon erős lett mellben, és emiatt rendkívül kellemetlenül érzi magát a bőrében. Kata hamar meg szeretne szabadulni túl nagynak talált női ékességétől, ezért már fel is kereste a plasztikai sebészt, hogy időpontot kérjen a műtétre.

Hajdú felesége nem először fekszik kés alá. Négy éve, mielőtt megismerte a TV2 műsorvezetőjét, megnagyobbíttatta a melleit, akkor ugyanis még nem gondolta, hogy pár éven belül kétgyermekes családanya lesz. Kata úgy tervezi, idén tavasszal kerít sort a beavatkozásra, hogy a nyáron már visszafogottabb kebleivel vonulhasson végig a strandokon.

A sztárfeleség nemrég az iskolapadba is visszaült, a TV2 Akadémián televíziós szerkesztést tanul. Azt mondja, szívesen tévézne, de nem szeretne műsorvezetőként a középpontban lenni, sokkal inkább érdekli az, ami a háttérben, a kamera mögött zajlik.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sarka Kata: kisebbre szabatom a cicimet (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik