Szórakozás

Oscar-díjat ad át a kancsal oposszum

Az NBC amerikai tévétársaság felkérte Heidit, hogy vegye ki a részét az arany szobrocskák kiosztásából a filmvilág legnagyobb eseményén február 27-én.

A lipcsei állatkert örömmel vette a felkérést, de egyelőre most azon törik a fejüket, hogyan tudnának eleget tenni a feladatnak anélkül, hogy túl nagy stressz érné az állatot – írja a metro.co.uk című angol lap.

A kancsal oposszumnak természetesen nem kell Hollywoodig utaznia, Heidit egy műholdas kapcsolat segítségével varázsolják majd a vörös szőnyeg színhelyére és a televíziók képernyőjére – árulta el Maria Saegebarth, az állatkert szóvivője. Hozzátette: folyamatosan kapcsolatban állnak a tévétársasággal, és egyeztetnek, hogy pontosan mi lesz majd a világhírűvé vált állat feladata, nehogy túlságosan felizgassa magát a hirtelen jött rivaldafény miatt a nagy napon.

A kis oposszumot egy észak-karolinai állatmenhely előtt találták tavaly, testvérével, Nairával, aztán egy dán állatparkon keresztül a lipcsei állatkertbe vitték őket egy harmadik társukkal, a hím Teddyvel. A két és fél éves Heidinek kancsalsága révén a Facebookon már több tízezer rajongója van. A lipcsei állatkert létre is hozott egy külön weboldalt, és azon bejelentették, hogy a kis kedvencet július 1-jén mutatják be a látogatóknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik