Szórakozás

Chert és Hans Zimmert is felbosszantotta az Oscar-lista

Az énekesnő és a zeneszerző nemtetszésüknek adtak hangot a héten nyilvánosságra került Oscar-jelölések miatt – se Burlesque, se Christopher Nolan.

Az Oscar-díjas Hans Zimmer, aki olyan kasszasikerek zenéjéért volt felelős, mint a Karib-tenger kalózai, A sötét lovag, vagy a Guy Ritchie-féle Sherlock Holmes, elfogadhatatlannak tartja, hogy Christopher Nolant az Amerikai Filmakadémia nem jelölte a legjobb rendező kategóriájában.

Zimmer zenéje, valamint az Eredet forgatókönyve ugyan felkerült az Oscar-listára, azonban az akadémia sem a film rendezését, sem pedig a vágást nem kívánja díjazni a február 27-i díjátadón.
„Folyamatosan azon nyavalyognak, hogy mennyire nehéz újat alkotni, ami sikeres is lesz. Nos, nekünk sikerült: teljesen újat hoztunk létre, ami nagyon is sikeres lett. Gondolom erre meg azt mondták, hogy ha valami sikeres, akkor már nem lehet művészetként tekinteni rá” – nyilatkozta a zeneszerző.

Zimmeren kívül Cher is kifejezte elégedetlenségét, mivel a Burlesque című filmben felcsendülő ballada, a „You Haven’t Seen the Last of Me” nem kapott jelölést a legjobb eredeti dal kategóriájában – holott a Golden Globe-ot besöpörte érte.

Az énekesnő a Twitteren osztotta meg csalódottságát a rajongóival, valamint azt is elmondta, elképzelhetőnek tartja, hogy a dal jobb esélyekkel indult volna a versenyben, ha nem ő énekli – hiszen mást igazán nem kifogásolhatnak rajta.

AJÁNLOTT LINKEK:

Zimmer kiakadt Nolan mellőzése miatt – angolul (W.E.N.N.)
Cher csalódott az Oscar-jelölés elmaradása miatt – angolul (SheKnows.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik