Szórakozás

Újabb valóságshow-val tér vissza a Gáspár család?

Győzi egyelőre csupán annyit árult el, hogy Magyarországtól négyezer kilométerre forgatják majd az új tévésorozatot.

A showman még a Tabu Tv díjátadó gáláján szólta el magát az internetes sztártévé riporterének az idei évre tervezett nagy visszatéréséről. Akkor Győzike sokat sejtetően csak annyit mondott, hogy egy olyan műsor fog készülni a családjáról, amelyet Magyarországtól körülbelül négyezer kilométerre fognak forgatni.

Győzi továbbra is az RTL Klubbal áll szerződésben, az „anyacsatorna” pedig állítólag már le is szidta a showman-t, amiért az engedélyük nélkül fecsegett. A nagy bejelentésre ugyanis a nyáron kerülne sor.

Gáspár Győző hosszú távú terveiről sem volt rest mesélni, sőt azt is elárulta, hogyan képzeli el magát harminc év múlva. Biztos benne, hogy 67 évesen majd egy sukár öregember néz vissza rá a tükörből, aki népszerű és híres akart lenni, és az is lett.

Győzikének nincs oka a panaszra, hiszen jelenleg is képernyőn van, hétköznap esténként élőben vezeti a csatorna valóságshow-jának BeleValó Világ című különkiadását.

A Gáspár család komédiasorozatát, a Győzike Show-t tavaly tavasszal szüntették meg, mert nem hozta a várt nézettségi adatokat.

AJÁNLOTT LINKEK:

Győzike kikapott, mert eljárt a szája (TabuTv)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik