Szórakozás

Diszkótragédia: összefogást sürgetnek a sztáranyukák

Horgas Eszter lánya ott volt a diszkóban, Nyertes Zsuzsáé csak elindult oda.

A Fókusz kedd esti adásában olyan ismert szülők nyilatkoztak, akiknek az életét megváltoztatta a West Balkánban történt tragédia. Horgas Eszter fuvolaművészt különösen megdöbbentették a történtek, egy külföldi fellépésről tartott hazafelé, amikor telefonon megtudta, hogy az ő lánya is a buliban volt. Gyermekét annyira megrázták a történtek, hogy napokig csak zokogott. A művésznő tiltani semmiképpen nem szeretné, bár nem tagadja, az első gondolata az volt, hogy sehová nem engedi el lányát.

Jakupcsek Gabriella (a képen) nagyon szigorú. De nem a gyermekeit illetően, ő a törvényeket szabályozná. Mint mondja, ez a baleset a jogszabályi hiányosságok következménye, itt nem lehet a gyerekekre és a szülőkre hárítani a felelősséget. A háromgyermekes műsorvezető nem tagadja, előfordult néha, hogy bár viccesen, de ellenőrizték, hogy merre járnak a gyerekek. Aggodalmai nem alaptalanok, érkezett már éjszakai telefonhívás, hogy azonnal induljanak, mert a fiúkat megtámadták.

Nyertes Zsuzsa hálát ad a sorsnak. Az ő lánya is elindult a tragikus kimenetelű rendezvényre, de egy születésnapi bulin annyira jól érezték magukat, hogy végül ott maradtak. Közösen próbálnak túljutni a borzalmakon, ami azért is nehéz, mivel a színésznőnek nap mint nap a tragédia helyszíne mellett kell elmennie.

A sztáranyukák egyöntetűen úgy gondolják, hogy ők személyesen is bármilyen kezdeményezésben részt vesznek, hogy soha többet ne történhessen ilyen szörnyűség.

AJÁNLOTT LINKEK:

Diszkótragédia sztáranyukák szemével (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik