Szórakozás

Pink üzenete születendő gyermekének: „Tökéletes vagy!”

Az énekesnő legújabb klipjét csütörtökön mutatták be – a felkavaró képsorokkal a sztár születendő gyermekének is szeretne üzenni.

A „F**kin’ Perfect” című dalhoz készített klipben a Veronika Marsból ismert Tina Majorino szerepel – a színésznő az egyik jelenetben a fürdőkádban ülve vagdossa magát egy pengével. A videó megjelenése után Pink saját blogján igyekezett megmagyarázni, miért sikerült az új klip ennyire ellentmondásosra: szeretné, ha a bemutatott történetből születendő gyermeke is tanulna majd.

„Sokan észrevesszük azokat a feltörekvő sztárokat, aki a vörös szőnyegen véletlenül megvillantják friss sebeiket – általában közvetlenül azelőtt, hogy újra bevonulnának a rehabra. Mindenben támogatom azokat a fiatalokat, akik annyira kétségbeesettnek érzik magukat, hogy csak a pengében látják a pillanatnyi megoldást. Azt akarom, hogy tudják, én látom őket. Én is voltam ott, ahol most ők, éppen ezért látom őket” – írta az énekesnő.

A 31 éves sztár azt is bevallotta, terhesen sokkal fogékonyabb lett erre a témára. „Egy élet növekszik bennem, és azt akarom, hogy a gyermekem tisztában legyen vele, hogy bármi történjen, én mindig szeretni fogom” – írta blogjában az énekesnő, aki korábban elmondta, férjével még nem tudják, hogy a bébi milyen nemű lesz, a nevén azonban már sokat vitatkoztak – ha fiú lesz, a Jameson nevet kapja majd, szülei kedvenc whiskey-je után.

AJÁNLOTT LINKEK:

Pink születendő gyermekének: ‘Felkészítelek a kegyetlen világra’ – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik