Szórakozás

Kicsapta a biztosítékot a rózsaszín hópénisz

A dél-karolinai férfi túlzott kreativitása kivívta szomszédjai ellenszenvét, és rendőrökkel távolíttatták el az obszcén hóembert.

A 45 éves „szobrász”, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, háza hátsó udvarán építette meg az anatómiailag korrekt hóembert, majd a műhöz illesztett hópéniszt rózsaszínre festette. Arról nem szól a fáma, hogy a színválasztás, vagy a váratlan realizmus csapta ki a szomszédoknál a biztosítékot, akik értesítették az ügyben a helyi rendőrkapitányságot.

A helyszínre kiérkező járőr felszólította a férfit, hogy rombolja le a hóembert, vagy legalább szállítsa olyan helyre, ahol a nagyközönség nem gyönyörködhet benne. Végül sikerült kompromisszumot kötni: az alkotó ugyan kint hagyta a hóembert a szabadban, a problémás testrést viszont eltávolította róla.

Mindamellett a férfi hangsúlyozta, csak a jószomszédi viszony megtartása miatt (valamint a letartóztatás elkerülése érdekében) volt hajlandó megcsonkítani remekművét, ami a saját tulajdonán, magánterületen állt, így ha a jövőben a szomszédoknak nem tetszik valami, azt nyugodtan megtarthatják maguknak.

AJÁNLOTT LINKEK:

Elvesztette a hógolyó csatát – angolul (MSNBC.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik