Élet-Stílus

Póthaj vagy nem póthaj? Ez itt a kérdés

A "mű-" és "pót"-dolgok fénykorukat élik. Na, nem kell rosszra gondolni, elég, ha csak a hölgyek fejét vizsgáljuk meg.

Ugyanis a hajkoronák tekintetében is a pótlások korát éljük, és ennek következtében már megállapítani sem lehet egykönnyen, hogy igazi vagy sem a fej szőrzete. Uraim, ha reggel még rövid, de este már hosszú hajjal tér haza kedvesük, akkor elkezdhetnek gyanakodni.
Dukai Regina régi, Coca-Cola ezüstlánykás képeit elnézve nehéz megállapítani, mi állt neki jobban. Azt eldönteni sem könnyű, hogy van-e egyáltalán olyan viselet, ami nem áll jól az aranytorkú modellnek. Nyitóképünkön a szép arcú, fiús, hidrogénszőke tini Dukai Regina, alig húszévesen. A karcsú Reginának éke a mára hosszú haja, de előnyére legyen mondva, sosem csinált titkot annak pótlásaiból. A megengedett csalással elért hajzuhatagot nagyon sok nő választja, s számos technikával felilleszthető hajhosszabbítás közül lehet választani. Zimány Linda, Dukai Regina, számos playmate és modell pompázik a tekinteteket vonzó kamutincsekkel.
Regina fodrásza, Potyó József szerint a modellből lett énekesnő arckarakteréhez jobban áll a mostani hosszú haj, mintsem a korábbi rövid frizura:
Regina nagyon szép lány, és a hosszú, gyönyörű haja a koronája. Úgyhogy szerintem inkább a mostani képeket nézegessék róla!“–nyilatkozta Potyó József.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik