Kultúra

Bemutatják a botrányhős Mel Gibson filmjét

Egy márciusi texasi filmfesztivál tűzi műsorára Mel Gibson The Beaver című új filmjének premierjét, miután a bemutatás a színész magánéleti botránya miatt késlekedett.

Az austini South by Southwest zenei és filmfesztivál szervezői csütörtökön jelentették be, hogy március 16-án levetítik a filmet.

A Jody Foster rendezésében készült dráma egy férfiról szól, aki annyira összezavarodik, hogy már csak egy kézre húzható hódbábon keresztül képes társalogni környezetével.

A The Beaver (A hód) eredetileg tavaly ősszel került volna a mozikba, de el kellett halasztani a bemutatót, mivel Gibson ellen hatósági vizsgálat indult családon belüli erőszak miatt. A színészt korábbi élettársa és legkisebb gyermekének anyja, Oksana Grigorieva jelentette fel, mert állítása szerint a színész bántalmazta őt és közös kislányukat. Az énekesnő telefonos veszekedésük titkos felvételét is kiszivárogtatta az internetre.

A filmstúdió ki akarta várni, amíg elül a botrány szele, és a nézők ismét könnyű szívvel ülnek be Gibson filmjére a moziba. Egy tavaly augusztusi közvélemény-kutatás már azt mutatta, hogy a megkérdezetek 76 százaléka szívesen vett volna jegyet a filmre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik