Szórakozás

Denise Richards egyre nehezebben viseli exférje botrányait

A színésznő az Access Hollywoodnak nyilatkozott először az egyre fokozódó botrányról volt párja, Charlie Sheen körül.

A Két pasi – meg egy kicsi című sorozatnak otthont adó CBS csatorna fejesei után Richards is kifejezte aggodalmát Sheen viselt dolgai miatt. „Sokan aggódnak most Charlie-ért, nyilván én is köztük vagyok. Azért is nehéz, mert minden annyira nyilvános lett. Sosem kerültem még ilyen helyzetbe, és egyre nehezebb mindezt eltitkolni a gyerekeink elől” – vallotta be a színésznő.

Richards a válásuk után is igyekezett jó kapcsolatban maradni a színésszel, éppen ezért rázzák meg ennyire a botrányok – különösen Sheen New York-i kalandja a pornósztár Capri Andersonnal. Aznap ugyanis a színész exnejével és közös gyermekeikkel érkezett a városba, hogy végre együtt tudjanak tölteni egy kis időt – a családi programok utáni este azonban a Plaza Hotel alkalmazottjai kénytelenek voltak rendőrt hívni a sztár miatt. Sheen szétverte a méregdrága hotelszobát, az alkalmi partnerként összeszedett 22 éves pornószínésznőt pedig bezárta a fürdőszobába.

„Azért mentünk oda, hogy együtt legyünk a lányokkal. Meg akartuk mutatni neki, hogy a válástól függetlenül is csinálhatunk valamit közösen. Ami ezután történt, nos… nehéz volt” – mesélte a színésznő.

AJÁNLOTT LINKEK:

Richards még nem tudja kezelni a botrányokat – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik