Szórakozás

Metzker Viki ismerte a diszkótragédia harmadik áldozatát

Farkas Csilla
Farkas Csilla

szerkesztő. 2011. 01. 18. 10:54

A szexi DJ osztálytársa volt a 24 éves, gyömrői ápolónő.
Korábban a témában:

Rita a Teleki László Gimnázium és Informatikai Szakközépiskolában érettségizett, az igazgató éppen akkor közölte a szörnyű hírt az iskolában, amikor a Tények stábja ott forgatott.

A lány osztálytársa volt az ismert DJ Metzker Viki is, négy évvel ezelőtt végeztek. A modell a TV2 műsorában elmondta, jó kapcsolatot ápoltak a gimnáziumi évek alatt, de ez megszakadt miután leérettségiztek. Ő is az éjszakában dolgozik, gyakran lép fel zsúfolt szórakozóhelyeken, de szerencsére a West Balkánban történt tragédiához hasonló esettel még nem találkozott pályafutása alatt.

A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint a három lány halálát fulladás okozta, amikor a zsúfolt lépcsőkön hömpölygő tömeg maga alá gyűrte őket. A tragédia óta folyamatosan érkeznek a hírek, és nehezen mérlegelhető, mi lehet hiteles, és mi az, amit csupán a képzelet szül, ferdít el.

AJÁNLOTT LINKEK:

A haláldiszkó harmadik áldozata Metzker Viki egykori osztálytársa (TV2.hu)
Borzalmas sérülésekbe haltak bele a lányok (Hír24)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Budapest, 2015. október 19.
Áder János köztársasági elnök (j) október 17-i hatállyal a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterré nevezi ki Rogán Antalt a Sándor-palota Tükörtermében 2015. október 19-én. Középen Orbán Viktor miniszterelnök, Haszonicsné Ádám Mária, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) főigazgatója, Altorjai Anita, a KEH Sajtóigazgatóságának igazgatója, Gróh Gáspár, a KEH Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője és Szadai Károly, a KEH főtanácsosa (j-b).
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.