Szórakozás

A segélyhívón akarta elérni a Mikulást

A 4 éves floridai kisfiú január 2-án azért tárcsázta a 911-et, hogy a Mikulás tudjon róla, édesapja idén nem érdemel ajándékot a fa alá.

Az operátor először ugyan meglepődött a furcsa hívástól, végül mégis hajlandó volt eljátszani a Mikulás segítőjének szerepét. Megpróbálta kiszedni a gyerekből, hogy miért is haragszik az apjára annyira, hogy már január elején meg akarja fúrni a karácsonyi ajándékosztást, a kisfiú azonban nem ment bele a részletekbe. Az viszont kiderült, a gyereknek pontos elképzelései vannak arról, hogy mi jár a rosszcsont-listára felkerült embereknek: „Ha rosszul viselkedsz, a Mikulástól kapsz egy sziklát, amit be kell tenned a házad alá, és apa nagyon rossz volt” – magyarázta a csöppség, aki többször megígértette a telefonközpontossal, hogy üzenetét eljuttatja a „főnőkhöz”.

A hívás után, csak hogy biztosra menjen, az operátor kiküldött egy járőrt a kissráctól kapott címre, de hamar kiderült, nincs ok pánikra, a kisfiú csak bosszút szeretett volna állni édesapján egy korábbi vita miatt.

AJÁNLOTT LINKEK:

A kisfiú azért hívta a 911-es, hogy bemártsa apját a Mikulásnál – angolul (MSNBC.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik