Szórakozás

Elvonóra megy az aranyhangú hajléktalan

Ted Williams az amerikai sztárpszichológus, Dr. Phil Mcgraw tanácsára kér professzionális segítséget alkoholproblémái miatt.

A hajléktalan Ted Williamsszel egy hét alatt megfordult a világ – a nehéz sorsú férfi azonban úgy tűnik, nem kezeli túl jól a hirtelen jött sikert. A hét elején a lányával veszett össze annyira, hogy végül a rendőrségen kötött ki, most pedig eldöntötte, egy kis időre felhagy hektikus életmódjával, és bevonul az elvonóra.

Williams Dr. Phil televíziós műsorában vallotta be, hogy az utóbbi időben egyre gyakrabban nézett a pohár fenekére – a pszichológus pedig azt tanácsolta neki, élete és éppen csak elkezdődött karrierje megmentése érdekében kérjen professzionális segítséget.

„Ha Ted szeretne jobban lenni, először önmagával kell őszintének lennie, és be kell vallania, hogy alkohol- és drogfüggő. Elmondtam neki, hogy nem lesz könnyű dolga, és könnyen lehet, hogy sokkal tovább fog tartani a tisztulás, mint azt eredetileg gondolta. De a tény, hogy hajlandó volt segítséget kérni, már hatalmas lépés volt” – nyilatkozta Dr. Phil.

AJÁNLOTT LINKEK:

Rehabra megy a hajléktalan internetsztár – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik