Szórakozás

Őrizetbe vették az aranytorkú hajléktalant

Egy hangos veszekedés miatt vitték be a rendőrőrsre az orgánumával híressé vált Ted Williamset és lányát - közölte kedden az amerikai média.
Kapcsolódó cikkek

A Los Angeles Times rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írta, hogy az 53 éves férfit és lányát néhány órával később egy figyelmeztetéssel elengedték. A rendőrség nem indít eljárást ellenük.

Ted Williamset a Colombus Dispatch című lap újságírója fedezte fel. Az újság oldalán megjelent videó tanúsága szerint a férfi az út mentén kéregetett egy segítségkérő táblával a kezében. A lap riportere megállt a kocsijával mellette, és megszólaltatta, ekkor derült ki, hogy különleges a hangja.

A riporter mindezt videóra vette, majd a felvételt feltette a lap oldalára. Williams pedig híres lett. A New York-i születésű, aranytorkú férfi valamikor rádióbemondóként dolgozott, de rászokott az alkoholra és a kábítószerre. Most már viszont két éve tiszta, és bízik abban, hogy jobbra fordul sorsa.

Hangja mindenkit lenyűgözött, az egyik helyi rádió meghívta stúdiójába, és már az ESPN, valamint az MTV is érdeklődik iránta, de egy pennsylvaniai állomás is meg akarja szerezni. Sőt, két évre szóló állásajánlatot kapott a Cleveland Cavaliers kosárlabda klubtól hétfőn, amikor a csapat bajnoki meccsre érkezett a Los Angeles Lakershez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik