Szórakozás

Újabb magyarázat a tömeges madárpusztulásra – melegek a seregben!

A saját magát prófétának tartó Cindy Jacobs szerint a „Don’t ask, don’t tell” direktíva visszavonása miatt potyognak döglött madarak az égből.

Jacobs a Generals International isteniprófécia-közvetítő szervezet képviseletében tette fel a kérdést: „Ha a Szentírás szerint a házasság férfi és nő között kötettik, mi történik, ha egy nemzet olyan döntést hoz, ami ellenkezik ezzel az isteni elvvel? Nos, legtöbbször az anyatermészet adja meg a választ: áradásoknak, hatalmas viharoknak lehetünk szemtanúi.”

A próféta szerint isteni mintát lehet megfigyelni az események alakulásában: az első halott madarakat Arkansas államban, Beebe-ben találták meg – miközben az állam (nem mellesleg demokrata párti) kormányzóját David Beebe-nek hívják. Ráadásul az állam korábbi kormányzója éppen az a (szintén demokrata) Bill Clinton volt, aki elnöki kampányában, kompromisszumos megoldásként először felvetette a DADT-direktíva ötletét.

És így persze már a napnál is világosabb, hogy az isteni büntetés pont Arkansasban, pont Bebee városkában és pont azután csap le, hogy a törvényhozás hatályon kívül helyezte az elvet – utat nyitva ezzel a nyíltan homoszexuális katonák elfogadásának.

AJÁNLOTT LINKEK:

A meleg katonák miatt hullanak döglött madarak az égből – angolul (grist.org)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik