Kultúra

Népítélet: VV4 – az influenzára várva

Az ünnepi hó elolvadt, köd van, szmog, vírusok szaporodnak, nincs mit tenni, kihívás és kiválasztás, VV4 rogyásig.

Az új év első hetében leginkább a maradékelv érvényesült, úgy tűnik, a VV4 jobb híján a legnézettebb műsor, egy epizód sem érte el a kétmilliós határt, de azért az 1,8 millióssal is elégedett lehet a csatorna. Az első öt legnézettebb műsor között három a valóságshow-hoz köthető, és akkor még nem számoltuk a járulékos (internet, késő esti kiadás, ifjúsági verzió, kertészeti vágott változat) műsorok nézettségét.

A TV2 az Ezek megőrültek!-et állította csatasorba, de úgy tűnk, a trashműsorok, a ciki- és cicisztárokkal teletömött adások felvevőpiaca nem végtelen. A legjobb epizód csak a 20. helyet csípte el 1,1 milliós nézettséggel, még olyan műsorok is megelőzték, mint a Szeretném, ha szeretnél német vígjáték, míg a TV2 másik újdonsága, a Hawaii Five-O amerikai sorozat legjobb pillanatai nagyjából ott vannak a Majka-Rákóczi-féle kiröhögőshow-val egy kategóriában.

A néző pedig kiválaszt, kihív, ürít, várja az influenzát, és egy kissé érdemdúsabb szórakoztató műsorra vágyik a szmogban, a ködben, a latyakban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik