Szórakozás

VV Éva három éve még vadmacskaként próbálkozott

"Igazi vadmacska, a férfiak álma" - így jelentkezett korábban a Viasat3 műsorába a ValóVilág Törtetője.

Mint arról korábban beszámoltunk, Éva több valóságshow-válogatáson is részt vett már, a Viasat3 Bár 2.0 című műsorában pedig ki is próbálhatta magát még 2008-ban.

Az akkor 25 éves, szingli rendezvényszervező lány bemutatkozó kisfilmjében igazi vadmacskaként jellemezte magát, aki imád pasizni, és akiért a férfiak is megőrülnek.

Gianni, az olasz származású műsorvezető sem tudta elfelejteni a villalakót, igaz benne, kevésbé előnyös oldala miatt hagyott mély nyomokat a Törtető. Gianni elárulta, a lány volt az egyetlen annak idején, aki ki tudta húzni nála a gyufát. Képtelen volt betartani a szabályokat és csak a saját véleményét tartotta helyesnek. Éva már akkor is keményen kiállt önmagáért, ezért a műsorvezető azt mondja, egyáltalán nem irigyli a mostani lakótársakat.

A STOP egy neve elhallgatását kérő informátora szerint a békéscsabai lány nem csak a Villában, a kinti életben sem veti meg az alkoholt, elmondása szerint többször is látta különböző szórakozóhelyeken, amint alkoholos mámorban szédíti a férfiakat.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kicsoda valójában VV Éva? Kiderül a titok (STOP)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik