Szórakozás

Havas Henrik zaklatta VV Évát?

Az elismert műsorvezető többször is bepróbálkozott a Törtetőnél.

Éva először a Fókusz kamerái előtt beszélt a történtekről, azt állította, egy ismert és házas médiaszemélyiség, és egyben korábbi főnöke megkörnyékezte és félreérthetetlen ajánlatot tett neki. A férfi azt kérte tőle, legyen a szeretője. A lány az év elején Havas Henrik irodájában dolgozott titkárnőként, de miután a műsorvezető megkereste a tisztességtelen ajánlattal, úgy döntött, inkább kirúgatja magát.

A Törtető szerda este a villalakóknak is elmesélte, hogy Havas zaklatta őt: „Három hetet dolgoztam nála, és mindig felhozta ezt a témát, hogy legyek a barátnője, de én megmondtam neki, hogy én nem úgy szeretnék ott dolgozni, hogy állandóan felhozza nekem ezt a témát, mert én nem szeretnék a barátnője lenni” – fakadt ki társai előtt Éva. Sőt, a lány azt állítja, Havas megfenyegette, ha nem adja be a derekát, akkor elintézni, hogy a médiában sehol ne legyen lehetősége érvényesülni a későbbiekben.

De nem Havas az egyetlen a magyar sztárvilágban, aki szemet vetett a Törtetőre. Talmácsi Gábor a szüleinek is bemutatta a szőke bombázót, mikor együtt jártak.

AJÁNLOTT LINKEK:

HAVAS HENRIK RÁHAJTOTT VV ÉVÁRA (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik