Szórakozás

Damu: nem sikerült tönkretenniük

A színész hisz abban, hogy ártatlannak találja majd a bíróság, és hamarosan újra dolgozhat.

Damu a hot! magazin legfrissebb számában mesélt magánéletről és munkáról, és arról, mi történt vele azóta, hogy botránya óta egy ország céltáblája lett.

A Jóban Rosszban egykori sztárja nem szégyellte bevallani, hogy anyagi problémákkal küzd: két gyerekről is gondoskodnia kell, ráadásul nemrég vett lakást. Mint mondta, egyszerűen kilátástalannak látja helyzetét. Ugyanakkor barátai és szerettei mellette vannak, szenteste és szilveszterkor is felhívták, és biztosították támogatásukról és szeretetükről.

Damu abban bízik, március végén lezárja a bíróság az ellene indított pert, és bűncselekmény hiányában felmentik. A színész úgy érzi, meghurcolták, de nem ment tönkre a botrányban, nem akar öngyilkos lenni, és az országot sincs szándékában elhagyni. A színészettel sem hagy fel, amint lehet, munkába áll.

Damu Rolandot november 18-án vette őrizetbe a rendőrség erőszakos közösülés gyanúja miatt, majd két nappal később a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A Fővárosi Bíróság november 29-én másodfokon megállapította, hogy sem a szökés, elrejtőzés, sem az összebeszélés veszélye nem áll fenn, ezért szabadlábra helyezték.

További részletek a hot! magazin legfrissebb számában!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik