Szórakozás

Damu: senkit nem szerettem úgy, mint Tímeát

A színész először szólalt meg botránya óta Hajdú Péter műsorában.

A vasárnap esti Frizbiben elmondta, sem nemi erőszak, sem súlyos testi sértés nem történt november 18-án az angyalföldi lakásban. A színész először még tagadta, hogy valaha is megütötte volna a lányt, később azonban ellentmondásba keveredett.

Damu ugyanakkor azt elismerte, hogy egykori kedvese fent volt a bérelt ingatlanban, állítása szerint a lány napokon keresztül könyörgött neki, hogy találkozzanak. A Jóban Rosszban egykori sztárja úgy véli, Tímea a mai napig szereti őt, ezért találta ki a rémtörténetet.

A színész azt állítja, a lány és családja megesküdtek, hogy tönkreteszik az életét, és börtönbe juttatják, sőt, egykori párja mögött nagyon befolyásos emberek állnak, akik el akarják őt tenni láb alól.

Damu később már arról beszélt, hogy dulakodás, adok-kapok zajlott köztük azon a bizonyos estén, és volt szerelme egy pálinkás üveggel akarta leütni őt. Ezért ő megpofozta a lányt, de állítása szerint semmi olyan nem történt, amivel nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott volna.

Ugyanakkor azt elismerte, hogy korábban előfordultak olyan esetek, amikor nőket bántott, de egyáltalán nem büszke ezekre a tetteire.

Azt is bevallotta, soha életében nem szeretett úgy senkit, mint Tímeát.

AJÁNLOTT LINKEK:

Damu Roland: „Nem tehetek arról, hogy nőt verek…” (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik