Szórakozás

Bajor nem kért Havas milliókat érő segítségéből

A Tanár úr könyvet akart írni a nemrég még alkohol-, és jelenleg is anyagi problémákkal küszködő színészről, de Bajor végül nem fogadta el az ajánlatot.

Havas Henrik a Bors című napilap mai számában úgy nyilatkozott, Bajor Imre azon kevés barátja közé tartozik, akiért még komoly anyagi áldozatot is képes lenne hozni, ha ezzel megmenthetné a színészt.

A lap információi szerint Havas egy interjúkötetet akart készíteni a csőd szélére jutott „kicsi huszárral”, hogy majd annak bevételeiből rendezni tudja adósságait. A könyvben mindenről szó lett volna, alkoholról, nőkről, botrányokról, Bajor azonban ebbe nem ment bele. A színész ugyanis nem akarta megbántani feleségét.

Havas könyvei mindig nagy népszerűségnek örvendnek, nagy példányszámban elfogynak, így Bajor akár milliókat is kaphatott volna az eladások után.

A színész egyébként nemrég a Frizbi című műsorban elárulta, már sokkal jobban érzi magát, hamarosan a Heti hetes csapatához is csatlakozik, és arra is készen áll, hogy újra visszatérjen a színpadra. Mint mondta, ma már egy korty alkoholt sem iszik, és hosszú idő óta végre újra tud nevetni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Havas nem tudja megmenteni Bajort (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik