Szórakozás

Szíj Melindának üzent Susan Boyle

A skót énekesnő szerint a Megasztár 5 felfedezettje nagyon tehetséges.

Szíj Melindát már a tehetségkutató kezdetétől a Britain’s Got Talent harmadik szériájának versenyzőjéhez, az esetlen, és elsőre bizarr külsejű Susan Boyle-hoz hasonlították. Azonban míg a skót énekesnő egészen a döntőig menetelt, a győri asszony kénytelen volt megelégedni a harmadik hellyel.

A Bors című napilap nemrég úgy döntött, összehozza a két tehetséget, és kiküldte Boyle-nak Melinda két megasztáros videóját. A válasz pár nappal ezelőtt érkezett meg a szerkesztőségbe.

A háziasszonyból lett ünnepelt sztár szerint a magyar énekesnő nagyon tehetséges, és azt kívánja, hogy legyen sikeres, és hozzá hasonlóan neki is teljesüljenek az álmai.

Melinda nagyon meghatódott, mikor értesült Boyle üzenetéről. Mint mondta, nem méltó arra, hogy összehasonlítsák Susannal. Szerinte a brit nő teljesen más technikával énekel, amit képtelen lenne megtanulni.

A magyar Susan Boyle-ként emlegetett versenyzőt rengetegen támadták a tehetségkutató alatt. Többen úgy vélték, – köztük Mester Tamás is – hogy a 41 éves asszony nem sztáralkat: tehetséges, de nem olyan személyiség, aki elbírná az ezzel járó terhet. Szíj Melindát már korábban is számtalan kritika érte, mocskolódó üzenetek sokaságát kapta kommentelőktől az interneten, sőt volt, hogy ő maga könyörgött, szavazzák ki a Megasztárból. Pár hete pedig a konkurenciának számító X-Faktor műsorvezetője, Sebestyén Balázs alázta porig a Class FM egyik reggeli adásában, szerinte ugyanis az énekes csak szerepet játszott, és megvezette az országot. Az mindenesetre biztos, hogy Melinda mára jelenség lett Magyarországon, és egyben ő a legmegosztóbb szereplő is a tehertségkutató történetében.

AJÁNLOTT LINKEK:

Szíj Melindát meghatotta Susan Boyle üzenete (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik