Szórakozás

A szemétből kukázta ki a nyertes lottószelvényt

A ház előtt lévő kukából mentette ki kilencmillió eurót (2,5 milliárd forint) érő nyertes cetlijét egy spanyolországi játékos.

A Spanyolország északi, baszk területein élő Ignacio Gonzalez pénteken vette észre, hogy a barátaival együtt megjátszott számait húzták ki egy lottósoroláson. Az ONCE nevű, vakokat segítő spanyol alapítvány lottósorsolásán a férfi kilencmillió eurót nyert 14 barátjával együtt. Csak a szelvényt nem találta.

“Az új év nagyon jól, egy milliós pénzesővel indult, de ugyanakkor nem találtam a szelvényt” – mondta el Gonzalez a Radio Euskadi baszk rádiónak. A férfi azonnal elkezdte átkutatni a lakását, de sehol sem találta a milliókat érő papírdarabot.

Végül, amikor már kezdte elveszíteni a reményt, utolsó lehetőségként kirohant az utcán álló kukához, gondolkodás nélkül a földre borította tartalmát, majd a döbbent járókelők szeme láttára elkezdte átkutatni a szemetet. Végül sikerült megtalálnia a kidobott szelvényt, amely elég jó állapotban maradt ahhoz, hogy barátaival együtt be tudta váltani – írta az ABC című spanyol újság.

Gonzalez a spanyol sajtónak nyilatkozva elismerte: attól tartott, hogy barátai “keresztre fogják feszíteni”, ha kiderül, hogy tényleg elveszítette a fejenként több mint 160 millió forintnak megfelelő eurót érő szelvényt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik