Szórakozás

Így ünnepelnek szilveszterkor a hazai sztárok

Vannak, akik dolgoznak, és vannak, akik buliznak. A többség azonban csöndesen köszönti 2011-et az egész éves pörgés után.

A Bors című napilap utánajárt mivel és hogyan köszöntik az új esztendőt celebjeink.

Szandinak idén is fellépéssel telik a szilveszter, ezúttal Kecskeméten szórakoztatja majd a közönséget. Az énekesnő azonban így sem marad le az év bulijáról, január első hetében pótszilvesztert tartanak férjével és barátaikkal: ilyenkor úgy tesznek, mintha akkor lenne december 31-e, és egy óriási bulit csapnak.

Gombos Edina ezzel szemben nem tervez nagy ünneplést, és még vendégeket sem hív, mert a spontán összejövetelek híve. A barátok pedig szerencsére maguktól is kopogtatnak az ajtón. Eddig minden évben úgy alakult, hogy velük együtt zárták az évet kubai származású férjével, idén azonban kislányuk, Miranda is kiveszi a részét a buliból. A FEM3 műsorvezetője különleges töltött francia lepénnyel, lencsével és koktélokkal várja az ismerősöket és egy különleges rituáléval is készül: cetlire írja, mit szeretne elérni 2011-ben, majd elégeti a papírokat, a gyertyát pedig elteszi.

Ganxsta Zolee szolid ünneplést tervez: családjával tölti a szilvesztert, mint mondja, épp eleget bulizik az év többi részében. Kislánya kipukkant egy petárdát, aztán lefekszenek aludni – árulta el a szilveszteri menetrendet a rapper.

Tóth Vera az óév utolsó napján is dolgozik, egy szállodában lép fel. A koncert után azonban elhagyja az országot, hogy barátaival pihenje ki 2010 fáradalmait. A Megasztár első szériájának győztese mögött mozgalmas év áll: megjelent a lemeze, és a folyamatos felkérések miatt szinte egy percre sem volt ideje megállni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Szilveszterkor kiengedik a gőzt a sztárok (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik