Szórakozás

Kés alá fekszik a Jóban Rosszban színésznője

A Csillagvirág Klinika medikáját, Margitot alakító Brózik Klára orrsövényferdülése miatt vállalkozott az operációra.

A Jóban Rosszban sorozat két színésznője, Brózik Klára és Madár Vera lehetőséget kapott arra, hogy három dimenzióban, a saját testképén tekintse meg, milyen is lenne az áhított plasztikai beavatkozás után.

Vera kicsit keletiesebb külsőre vágyott, hosszabb és ívesebb orra, de végül marad olyan, amilyennek a férje megszerette. Ráadásul felemás füléhez is ragaszkodik.

„Többször is beszéltünk arról a férjemmel, Ricsivel, hogy milyen is lehetnék egy szépészeti beavatkozás után, és abban maradtunk, hogy csak olyan változás jöhetne szóba, ami alapjaiban nem változtatna meg. Igazából édesanyámra szeretnék a legjobban hasonlítani, az ő vonásai lennének ideálisak a számomra. Most műtét nélkül, egy pécsi magánklinika egyedüli tulajdonában lévő speciális gépén a saját szememmel győződtem meg róla, hogy annyira nem is lenne jó az eredmény, mint amilyennek elképzeltem. Így Richard sem aggódik, hogy egy nap új külsővel állítok haza” – nevetett Vera, aki viszont semmi pénzért sem operáltatná át felemás fülét, ugyanis egyiket édesapjától, a másikat pedig édesanyjától örökölte.

Nem ilyen szerencsés a sorozat másik színésznője Brózik Klári. Ő kénytelen lesz orrsövényferdülését előbb-utóbb megoperáltatni, és ha már kés alá fekszik, akkor egy kicsit korrigáltat is az orrán. A 3D-s látvány őt tökéletesen meggyőzte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik