Szórakozás

Újabb nyomozás Lindsay Lohan ellen

Az elvonókúrán lévő színésznő állítólag megtámadta a Betty Ford klinika személyzetének egyik tagját.

A kaliforniai rendőrség szerint telefonhívás alapján mentek ki a Betty Ford klinikára, ahol egy október végi bírói döntés értelmében Lohan drog- és alkoholfüggőségét kezelik. Két hónappal ezelőtt a bíró azt mondta: Lohan megúszhatja a börtönbüntetést, amennyiben a február 25-ére kiírt következő bírósági meghallgatásáig tiszta marad. A feltételek bármilyen megszegéséért 180 napig tartó börtönbüntetést kap.

Az amerikai színésznőt július 6-án ítélte 90 napos börtönre és további 90 napos rehabilitációra a bíróság, amiért megszegte a próbaidőre bocsátás feltételeit egy 2007-es ittas vezetés és droggal kapcsolatos ítélet kapcsán. Lohant azonban 13 nap után szabadon engedték, és egy rehabilitációs klinikára szállították. Ezután azonban megbukott egy bíróság által előírt drogteszten, és szeptember 25-én börtönbe zárták, de 14 órával később, háromszázezer dolláros óvadék ellenében szabadon távozhatott. Majd jött az október végi bíróság döntés az elvonókúráról.

Az amerikai média szerint az incidens tíz nappal ezelőtt történt, amikor Lohan szóváltásba keveredett a személyzet egyik tagjával, miután színésznő az előírtnál később tért vissza kimenőjéről a klinikára. Hírügynökségi jelentések szerint az ügyben eljáró sheriff azt közölte, hogy “az áldozat bűnvádi eljárást akar”. A klinika szóvivője pedig azt nyilatkozta, hogy az illetőt elbocsátották, mivel megsértette a páciensekkel kapcsolatos bizalmi szabályt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik