Szórakozás

Lindsay Lohan mégsem lesz pornósztár

A problémás színésznőt dobták a produkcióból.

Malin Akerman, a Watchmen sztárja kapta meg a pornólegenda, Linda Lovelace szerepét, amit eredetileg Lindsay Lohan játszott volna. Az Inferno: A Linda Lovelace Story című film egy életrajzi film lesz a világ egyik leghíresebb pornószínésznőjéről, a rendező pedig Matthew Wilder.

A problémás Lohant a múlt héten dobták a produkcióból, mivel eddig kétszer kellett miatta a forgatást elhalasztani. Először az év elején okozott csúszást, amikor ittas dorbézolásai miatt börtönbe került. Másodszor pedig november elején, amikor kiderült, hogy januárig egy rahabilitációs klinika „vendége” lesz. Végül a készítők azért döntöttek a menesztése mellett, mert nem tudtak számára megfelelő biztosítást kötni a munka idejére, tekintettel a színésznő előéletére.

Linda Lovelace, valódi nevén Linda Susan Boreman az 1970-es évek népszerű pornószínésznője, aki igazából nem szerepelt sok szexfilmben, de meghatározó szereplője lett ennek az iparágnak. Ő volt a főszereplője az 1972-es Deep Throat című kultuszfilmnek, amit abban az időben szinte mindenki látott, többek közt olyan sztárok, mint Truman Capote, Jack Nicholson, Johnny Carson vagy éppen Barbara Walters.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik