Szórakozás

Műkörömragasztó került Gábor Zsazsa férjének szemhéjára

Kórházba kellett vinni kedden a súlyosan beteg színésznő férjét, miután leragasztotta egyik szemhéját.

A 93 éves Gábor Zsazsa az utóbbi hónapokban többször is kórházba került, miközben elterjedt a hír, hogy haldoklik, ezúttal azonban a hercegi címmel büszkélkedő, von Anhalt került bajba, miután egy műkörömragasztó véletlenül rákerült a szemhéjára, és megkötött.

A 66 éves, német származású Frederic von Anhalt szemét az egyik Beverly Hills-i klinikán nyitották fel. A férfi egyik munkatársa azt mondta a celebportálnak, hogy von Anhalt végig jókedvű volt a kezelés idején.

Alig két hónappal ezelőtt volt egy másik bizarr balesete is a férfinak. Akkor azért került kórházba, mert állítólag lenyelt egy méhecskét, amikor napozás közben palacsintát falatozott házuk hátsó kertjében.

Gábor Zsazsa kilencszer kötött házasságot és hétszer vált el. Jelenlegi férjével, Friedrich (Frederic) von Anhalttal, 1986. augusztus 14-én volt az esküvő. Von Anhalt Mária Auguszta anhalti hercegnőnek, II. Vilmos császár menyének 1980-ban adoptált fia, és így lett belőle herceg. Gábor Zsazsának ez az eddigi leghosszabb házassága.

Von Anhalt 2007. február 9-én bejelentette, hogy évtizeden át tartó viszonya volt az egy nappal korábban elhunyt Anna Nicole Smith-szel, a Playboy egykori modell-színésznőjével, és lehet, hogy ő Smith lányának apja. Végül kiderült, hogy nem ő az. A 66 éves Anhalt 2010. január 21-én azzal állt elő, hogy indulni kíván a kaliforniai kormányzóválasztásokon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik