Szórakozás

Gábor Zsazsa már otthon lábadozik

Az egykori színésznő szóvivője szerint a hollywoodi hírességet szombaton ismét kiengedték a kórházból, ahová pénteken szállították be.

A szóvivő az az AFP francia hírügynökségnek azt mondta: “Gábor Zsazsa újra a Bewerly Hills-i otthonában van, miután szombaton reggel kiengedték a Los Angeles-i Ronald Reagan kórházból, ahol egy lábfertőzés miatt ápolták antibiotikumokkal.

A 93 éves korábbi színésznő szóvivője, John Blanchette szerint az idős asszony pénteken végtagfájdalomra panaszkodott, és a Bel Air-i otthonába érkező orvos vérrögöt talált a lábában. Hozzátette: ezután azonnal a Los Angeles központjában található kórházba szállították, félő volt ugyanis, hogy a vérrög elmozdul, és veszélyezteti a szívét.

Gábor Zsazsát az elmúlt hónapokban már többször is kezelték kórházban. Július 17-én balesetet szenvedett az otthonában, amikor tévézés közben kiesett az ágyból. A magyar származású színésznőn akkor csípőprotézis-műtétet hajtottak végre, ami azonban számos komplikációval járt a későbbiekben. Az operáció egyebek mellett vérrögképződést okozott, ami miatt többször is visszaszállították a kórházba.

Augusztusi kórházi tartózkodása alatt a színésznő már papot is kéretett az ágyához, és végrendeletet is fogalmazott, ám végül másnap hazament, hogy férje, Frederic von Anhalt ápolja az otthonában. A számos házasságáról is ismert egykori szépségkirálynő egészsége az elmúlt években romlott meg: egy 2002-es autóbaleset után részlegesen lebénult és tolószékbe kényszerült, 2005-ben pedig agyvérzést kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik