Szórakozás

Parádésra sikerült Lindsay Lohan rehabpartija

Nagyon úgy tűnik, a korábbi bulikirálynő még az elvonón sem tud kibújni a bőréből.

A folyamatos alkohol- és drogproblémákkal küzdő színésznő ezúttal olyan jól haladt a leszokás felé vezető úton, hogy jutalomként, de még mindig a rehabilitációjáért felelős intézmény szárnyai alatt nemrég átköltözhetett egy kevésbé depresszív, lazább hangulatú lakrészbe.

Talán korai volt az engedékenység… Lohan és szobatársai ugyanis stílusosan kívánták megünnepelni a kemény munkával töltött heteket, és hatalmas bulit csaptak.

Noha konkrét bizonyítékok nem kerültek napvilágra azzal kapcsolatban, hogy Lohan is fogyasztott volna abból az ipari mennyiségű alkoholból, amit a partira berontó ápolók találtak, a hírességek rehabilitálására szakosodott Betty Ford Klinika sajtósainak komolyan fájhat a feje az ügy miatt. Nem elég ugyanis, hogy „pácienseik” (azaz Lohan és szobatársai) elég komolyan visszaestek, de mindezt a Klinika birtokában lévő szatellit házban tették, elvileg megfigyelés alatt.

Lohant az eset után azonnal visszaköltöztették eredeti szobájába, noha – mint nyilatkozták – nem büntetésként, hanem az intenzívebb terápia érdekében. Így már az is kérdésessé vált, hogy a színésznőt hazaengedik-e karácsonyra.

AJÁNLOTT LINKEK:

Éjszakai élet a Betty Fordban – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik