Szórakozás

Bálint Antónia végre megmutatta kislányát

Eddig egyetlen fotósnak sem engedte meg, hogy képet készítsen Babikáról, most azonban bepillantást engedett hétköznapjaikba.

Sok évig tartó titkolózás után az RTL Klub Fókusz című műsorában mutatta be először Antónia kislányát.

Az exszépségkirálynő nem tagadta, mostanában szűkösebben él. Miután szakított gyermeke apjával, el kellett költöznie gyermekével a lakásból egy albérletbe. Pár hónap után azonban onnan is továbbálltak, és kisebb lakásba költöztek.

Toncsi saját bevallása szerint túl féltős anyuka, éppen ezért nemcsak a testi, de a lelki sérülésektől is óvja kislányát. S bár neki a média világa teljesen természetes közeg, úgy gondolja, gyermekére rengeteg veszély leselkedik itt. Ám mostanra érzi úgy, hogy Babinak már nem teher, ha vakuk kereszttüzében kell élnie.

A szépségkirálynő most csak úgy ragyog a boldogságtól, ez viszont nem volt mindig így. Élete igazi rémálommá változott, amikor terhesen párját letartóztatták, majd kislányuk születése után nem sokkal egyedül maradt. Ennek csaknem 3 éve, és Toncsi azóta is kettesben él kislányával. Sőt, olyan még soha nem fordult elő, hogy külön töltsék az éjszakát.

A kis Babin már most látszik, hogy édesanyja szépségét örökölte, és Toncsi akármennyire is félti a médiától kislányát, könnyen lehet, hogy pár év múlva ő mosolyog majd ránk egy szépségkirálynő-választáson koronával a fején.

AJÁNLOTT LINKEK:

Toncsi bemutatta legféltettebb kincsét (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik