Szórakozás

Scarlett Johansson is válik

Alig több mint kétévnyi házasság után szétválnak a színésznő és férje, Ryan Reynolds útjai.

Scarlett Johansson és kanadai férje kedden jelentette be a People magazinban megjelent közleményükben, hogy “hosszas és alapos mérlegelés után úgy döntöttünk, véget vetünk házasságunknak. Szerelemmel kezdtük kapcsolatunkat, és szeretettel, baráti érzelemmel távozunk belőle.”

A 26 éves amerikai színésznő, aki olyan filmekben játszott főszerepet, mint A Leány gyöngy fülbevalóval, a Matchpoint vagy a Vicky Cristina Barcelona, 2008 szeptemberében ment hozzá Reynoldshoz. A 34 éves kanadai színészt, akit a minap a földkerekség legszexisebb férfijává választott az amerikai People magazin, az X-man kezdetek: Farkas című filmben Hugh Jackmannel, míg a Nász-ajánlatban Sandra Bullockkal játszott együtt.

A magazin szerint a színészpár házassága a filmforgatások miatti hosszas távolléteket sínylette meg. A People megjegyezte, hogy már hat hónapja gyakorlatilag különélnek.

Johanssonék válásának bejelentése néhány napon belül már a harmadik ilyen jellegű hír Hollywoodban: Michael Hall és Jennifer Carpenter, a Dexter sorozat sztárjai előző nap tárták fel kapcsolatuk megromlását, Liz Hurley brit színésznő pedig a hét végén közölte, hogy különvált indiai férjétől, Arún Najartól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik