Élet-Stílus

Scarlett Johansson ősszel is a Mango arca marad!

A spanyol divatcég esküszik a telt ajkú szőkeségre. A tavaszi/nyári kampány sikerén felbuzdulva az őszi/téli ruhakollekcióhoz is leszerződtették.

Kicsit amerikai, kicsit spanyol, kicsit üzleties, kicsit laza, de nem kicsit nőies a Mangó legújabb kollekciója. Johansson kisasszonyon bár minden jól áll, de a kétsoros, vékony övvel elkötött ballonban, akár egy új filmjében is szerepelhetne. A fotósorozat Mario Sorrenti keze munkáját dicséri. A style-ba némi amerikanizált hatást is belecsempésztek, de mégis sikerült megőrizni a márka hű spanyolos jelleget. Az alaphangot a kötött anyagok adták, de a testre simuló leggingsz és a vékony övek épp oly szerves részei a kollekciónak.

Előszeretettel használták fel a szürkét, a kéket, a barnát és a krémszínt a ruhákon. A mintás darabokat nem vitték túlzásba, de ha mégis fellelhető, akkor határozott, karakteres és egyszerű formában van jelen. A Mango talán az üzleties nőket vette célba, őket is arra ösztönözve, hogy legyenek bátrak és vállalják fel a gyengébbik nem szerepét, hiszen ezekben a ruhákban garantált a megbeszélés sikere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik