Szórakozás

Janicsák Veca búcsúzott az X-Faktortól

Veca és Vastag Csaba párbajozott egymással. A nézők a szépfiúnak szavaztak lehetőséget a fináléban.

A tehetségkutató szombat esti döntőjében ismét a nézői szavazatok eredményét tartalmazó boríték kapta a főszerepet, miután a mentorok nem tudtak egyöntetűen választani a két párbajozó közül.

A múlt héthez hasonlóan, ezúttal is két dallal szórakoztatták a nézőket a versenyzők, egy magyar és egy külföldi slágert adtak elő.

A nézői szavazatok alapján Király L. Norbi csatlakozhatott a biztos továbbjutóhoz, Nikolashoz, a bent maradt egyetlen női énekesnek, Janicsák Vecának és Vastag Csabának pedig a párbaj jelentette az utolsó lehetőséget, hogy megmutassa, méltó az X-Faktor 2010 címre.

Geszti Péter és Malek Miklós Vecára, Nagy Feró és Keresztes Ildikó Csabára voksolt. Így a nézők döntöttek: a hölgyrajongók kedvencét juttatták a fináléba.

Ördög Nóra és Sebestyén Balázs az X-Faktor élő adásában jelentették be, hogy indul a harmadik Csillag Születik. Már december 12-én estétől lehet jelentkezni a műfaji megkötések nélküli tehetségkutató műsorba, ahol aztán nincsenek kategóriák és nincsenek korlátok. A harmadik évadban is – a korábbiakhoz hasonlóan – újabb csiszolatlan gyémántok mutatkozhatnak majd be.

AJÁNLOTT LINKEK:

Janicsák Vecának ért véget a verseny! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik