Szórakozás

Az X-Faktor négyes fogata régen és most

Nikolas, Csaba, Veca és Norbi először tekintettek vissza egykori önmagukra.

A tehetségkutató kedvenceit életük legnagyobb hajrájában állította meg pár percre a Fókusz, hogy szembe nézzenek rég elfeledett, egykori valójukkal, és azzal az úttal, ami egészen a döntőkig vezette őket.

Csabi már az első válogatáson meghódította a női szíveket, a ráragasztott szívtipró címtől azóta sem tud szabadulni, mint ahogy a mentorok által először megkritizált stíluselemektől sem. Nikolasz volt az, aki igazi megváltást hozott a zsűritagoknak, több versenyző után végre kristálytiszta hanggal elénekelte Leonard Cohen dalát, a Halleluját. Veca akkor még szorongó kislányként lépett a színpadra, Norbi pedig mozgáskultúrájával új táncműfajt teremtett.

Fél év alatt teljesen megfordult velük a világ. Országosan ismertek lettek, és annyira népszerűek, hogy rendszeresen tömegek mennek el a klubkoncertekre, és az óriási érdeklődésre való tekintettel már két Aréna fellépést is kellett szervezni.

Nem csoda, hogy idáig jutottak, hiszen már gyerekként is mindannyian énekesnek készültek, és vágynak a közönség szeretetére. Szombaton az is kiderül, ki lesz az a három, aki közelebb kerülhet álmaihoz.

AJÁNLOTT LINKEK:

A négy legnagyobb X útja a döntőig (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik