Szórakozás

Lady Gaga idén mindenkin túltett

Az amerikai énekesnőt választotta az év legprovokatívabb hírességének a CNN amerikai hírtelevízió.

A világszerte fogható csatorna Showbiz Tonight című műsorának készítői azokat a művészeket vették számításba, akik “zsigeri” reakciót váltottak ki, a leginkább meghökkentő volt, a legnagyobb érdeklődést keltette és mély hatást gyakorolt a társadalomban – részletezték a műsorkészítők a televízió honlapján.

A jelöltek végső csoportjában Lindsay Lohan, Miley Cyrus, Mel Gibson és Charlie Sheen is szerepelt, a győztes mégis Lady Gaga lett. “Még ha figyelmen kívül is hagyjuk masszív lemezeladásait, és Grammy-díj jelöléseit, az év Lady Gagáról szólt. Lázadó stílusa révén folyamatosan a címlapokon volt” – írták az internetes oldalon, felidézve többek közt az extravagáns énekesnő húscafatokból készült “ruhájáról”, amelyet az MTV Music Video Awards gáláján viselt.

A CNN adásának stábja emlékeztetett, hogy Lady Gaga számlálja a legtöbb követőt a Twitter közösségi protálon, és az ő klipjeinek nézettsége lépte át a mérföldkőnek számító egymilliárdos nézettségi határt a YouTube videomegosztó portálon. A híresség ugyanakkor jótékony célokat is támogat, kiáll a fizikai bántalmazás és a homoszexuálisok elnyomása ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik