Szórakozás

Kiesett a Megasztár szívtiprója

Pénteken Kállay-Saunders András búcsúzott, miután a párbaj során alul maradt állítólagos szerelmével, Tolvai Renátával szemben.

A 25 éves fiú a Guns N’ Roses November rain című dalát adta elő elsőként, Fridi szerint a produkció úgy volt „kállay-s”, ahogy volt, Mester Tamás és Presser Gábor is csak dicsérte a versenyzőt. Ennek ellenére a szavazás második lezárása után a nézők döntése alapján Kökény Attila csatlakozhatott a biztos továbbjutóhoz, Szíj Melindához. Tolvasi Renáta és Kállay-Saunders András közül a zsűri végül a nagyváradi lánynak szavazott bizalmat.

Andrásnak egyébként ezen a héten végre teljesült régi nagy vágya, megkapta a magyar állampolgárságot igazoló okmányokat..

A tehetségkutató szívtiprója New Yorkban élt ez idáig. Édesanyja magyar származású, édesapja pedig Fernando Saunders, aki többek között a Lou Reed bandájának is a zenei főnöke. A 25 esztendős félvér fiú nyugodt, árnyalt hangú tehetség. András talán az a művész, akin már nem kell sokat alakítani. Majdhogynem kész van. Mester Tamás szerint át tudná alakítani a magyar popipart.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kállay-Saunders András – November rain (TV2.hu)
A Megasztár honlapja (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik