Szórakozás

Magyar állampolgár lesz a Megasztár énekese

A 25 éves Kállay-Saunders András már alig várja, hogy kezében tarthassa az okmányokat.

Édesanyja, Kállay Katalin a hot! magazinnak mesélt New Yorkban töltött életükről.

“Andris édesapja, Fernando Saunders nagyon tehetséges és elismert zenész. Rengeteget utazott a munkája miatt, így a fiammal nagyon hamar, szinte már a születése után ketten maradtunk. Fel kellett adnom a modellkarrieremet, hogy vele lehessek. A fiam nagyon helyes kissrác volt, mindig mindenki megcsodálta! Sokszor ránk is ragasztották a legszebb anyuka és legszebb gyermek titulust – amit én nagyon nem szerettem” – mesélte Kállay-Saunders András édesanyja, aki elmondta, bár fia nagyon élvezte a New Yorkban töltött éveket, most már az okozná számára a legnagyobb örömet, ha végre a kezében foghatná a magyar állampolgárságot igazoló okmányt. Erre pedig, elmondása szerint már nem kell sokat várniuk.

Az asszony a lapnak azt is elárulta, hogy fia nem egy szívtipró, neki is mindössze egyetlen barátnőjét mutatta be eddig.

Ennek ellenére a lányok megőrülnek a tehetségkutató döntőséért, nem véletlen, hogy őt választották meg a Blikk szavazásán a legszexisebb megásnak.

„Nagyon örülök, hogy rám szavaztak a legtöbben, hiszen rengeteg munkám van abban, hogy így nézek ki. Hetente ötször járok konditerembe, úgyhogy elég sokat edzek. A megaházban azonban sajnos nincs lehetőségem kondizni, már le is fogytam, amióta bent vagyok. Persze nem hagytam el magam így sem, hiszen edzőterem híján, a padlón csinálok fekvőtámaszt és felüléseket” – mondta a lapnak az énekes, aki szabadidejében szívesen modellkedik is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik