Szórakozás

Zsófi meztelenkedése kiverte a biztosítékot a villalakóknál

A fiúk kétségbeestek, mikor a szőke lány ledobta ruháit.

A nézőknek korábban az interneten kellett dönteniük arról, hogy a villalakók közül ki aludjon meztelenül. A közönség végül a naivára, Zsófira tette le a voksát, de ezen nem az érintett borult ki legjobban, hanem a ház férfi lakói. Kivéve Alekoszt, aki egy ágyban alszik vele és bevallotta, hogy már jobban tetszik neki, mint Gigi. Az állandó csajozásáról híres fiú annyira izgalomba jött, hogy Zsófi mellett fekve nem jött álom a szemére.

Béci és Olivér azonban kétségbeesett a meztelenkedés miatt, ugyanis őket barátnőik várják a Villán kívül, és még véletlenül sem szeretnének félreérthető helyzetbe keveredni, ami miatt esetleg magyarázkodniuk kell a későbbiekben a párjuk előtt.

Pénteken egyébként az is eldőlt, hogy a luxusbörtön hetedik lakója a mindig határozott és kemény László lett. A harcművészetben jártas biztonsági tiszt fogadtatása felemásra sikerült, szinte rögtön talált mindenki fogást az új lakótárson. Volt, aki antialkoholizmusát, más pedig szigorú szabályait nem tudta tolerálni, már az első órákban. Ennek ellenére a játékosok még aznap este különleges vacsorát rendeztek, sushit készítettek, és meglehetősen érdekes módon fogtak hozzá a lakomához: Alekosz testét használták asztalnak.

Szombaton a ValóVilág játékosai egy produkcióval készültek, miután megtudták, hogy szerepelhetnek az X-Faktorban. Alekosz az Aranyesővel örvendeztette meg a nézőket, Gigi és Béci pedig táncoltak a szintetizátor előtt.

Hétfőn a következő beszavazóshow-ban a Rosszkislányok küzdenek meg egymással, az ő sorsukról dönthetnek a nézők. A győztes rosszkislány mellett három kiskutya is be fog költözni a villába.

AJÁNLOTT LINKEK:

A Villalakókban is megvan az X-Faktor? (RTL Klub)
MEGRIADTAK A FIÚK ZSÓFI MEZTELENKEDÉSÉTŐL (ValóVilág/RTL Klub)
Zsófi szaval és meztelenül fekszik Alekosz mellett (ValóVilág/RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik